DermaPen er en automatisert mikronål behandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Også kalt kollagenindusert terapi (CIT).Man får en hudforbedring helt uten kirurgi og med liten nedetid.

DermaPen kan bidra til å:

  • Stramme opp huden og gi bedre tekstur
  • Redusere hyperpigmenteringer
  • Redusere akne og akne arr 
  • Redusere fine linjer og rynker
  • Forbedre rosacea
  • Forminske store porer
  • Redusere og myke opp strekkmerker 
  • Redusere kirurgiske og traumatiske arr (hypertrofiske, brannskader)
  • Gi en ny glødende hudoverflate

Selve behandlingen utføres ved å gli DermaPen 4 over huden, hvor 16 nåler penetrerer huden ca. 120 ganger per sekund og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 3,0 mm, avhengig av hvilket område som skal behandles og målsetningen med behandlingen. Selve stikkene stimulerer hudens vekstfaktorer i de forskjellige hudlagene, i tillegg til å øke penetrasjonsgraden for serumer man påfører med opptil 80%.

Behandlingen er relativt rask, og bedøvelseskrem er i utgangspunktet ikke nødvendig. Synes man behandlingen er smertefull, kan man ha på bedøvelseskrem. Emla kjøper man på apoteket reseptfritt, og has på ca. 1 time før behandling. 

Selve behandlingen utføres på ansikt og hals. Andre områder som bryst, rygg, lår og hender kan også behandles. Avhengig av ditt ønske og målsetning med behandlingen, vil du som minimum være rød og varm i huden de neste 12-48 timene (solbrent følelse). Litt kløe, som er et tegn på at huden stimuleres, vil du oppleve resten av dagen. Rødmen avtar betraktelig dagen etter og du kan foreta deg dine normale aktiviteter. Solbeskyttelse og unngå soling er nødvendig i en periode etter behandlingen.

Dermapen kan kombineres med peel, mesoterapi og LED lysterapi.

Anbefalt antall behandlinger avhenger av problemområde, og ønsket resultat. 

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

Akne arr: 6-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Akne: 2-4 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 6-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Hyperpigmentering: 4-6 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

Rosacea: 4-6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Som regel vil man se forbedring allerede 4 uker etter første behandling. Ved dype linjer og arr tar det gjerne noe lengre tid, 2-6 mnd. Huden fortsetter å forbedres etter endt behandling i opptil 6-12 mnd, spesielt i kombinasjon med rette hjemmeprodukt.

For å vedlikeholde resultatet anbefales det ca. 2 behandlinger i året.

Behandlingen passer ikke for: gravide/ammende, hudbetennelse i området som skal behandles, eksem, aktiv herpes, tidligere elveblest, immunsupprisiver, ukontrollert diabetes, pustuløs eller noduløs rosacea, antikoagulerende medisiner, under 2 uker siden injeksjonsbehandling, keloide arr, mistenkelige hudlesjoner.

Som en autorisert forhandler av DermaPen bruker vi kun originalt utstyr og produkter fra DermaPen under behandlingene. Dette garanterer at du som pasient oppnår de mest effektive resultatene og den sikreste behandlingen i markedet.

PRISER DERMAPEN

Ansikt: 1700,-

Ansikt inkl. maske & LED lys: 2100,-

Ansikt, hals og decolette: 2300,-

Ansikt, hals, decolette inkl. maske & LED lys: 2700,-

Dermapen ansikt med kjemisk peel: 2400,-

Ved behandling av andre områder ta kontakt for pris.

Pakketilbud Dermapen ansikt:

4 behandlinger: 5000,-

6 behandlinger: 7500,-

Andre pakketilbud kan avtales etter behov.