Dina Bellè produktene er satt sammen av hudpleiere og kjemikere med lang erfaring, for å lage best mulige produkter. Produktene brukes også i hudpleiesalonger, og det er en bred serie av produkter som dekker ethvert behov.

Dina Bellè bruker aktive planteingredienser som bedrer og ivaretar hudens fuktighets- og fettbalanse. Samtidig er produktene bygget opp for å motvirke hudirritasjoner, tidlige aldringstegn og beskytte mot skadelige, ytre påvirkninger. Produktene er bygd opp av aktive og virkningsfulle ingredienser som hovedingredienser, og deretter tilpasset med støtteingredienser som gjør at hovedingrediensene kan fungere optimalt i hvert enkelt produkt. Denne sammensettningen  er avgjørende for at produktene skal fungere så bra som mulig. 

Hovedingredienser i serien:

Astaxanthin er det røde pigmentet bedre kjent som karatenoider, og er å finne i mye maten vi mennesker spiser hver dag. De fleste krepsdyr, eksemeplvis reker, krabbe, hummer og en rekke andre levende organismer, er farget rød av akkumulert astaxanthin. Karotenoider er en samlebetegnelse på det naturlige fettløselige, gule til røde fargestoffet som finner i dyre- og planteriket. Det er en av verdens kraftigste antioksidanter, som hjelper kroppen å beskytte mot frie radikaler som kommer av stress, forurensning, sollys og andre negative ytre påvirkning. I kroppen omdannes karoten til A-vitamin. A-vitamin er et fettløselig vitamin, som lagres i leveren. Vi har to typer av dette vitaminet: beta-karoten (fra planteriket) og retinol (fra dyreriket). Astaxanthin gir en naturlig beskyttelse mot solstråler, frie radikaler og ødleggelse av DNA. 

AHA er en ingrediens som både binder vann til huden og gir fuktighet, samt at den løser opp bindinger mellom døde hudceller og gir dermed en eksfolierende effekt på huden. Huden blir dermed mer fuktig, mykere og får mer glød.

AH3 gir en umiddelbar muskelavslappende non-toxic reaksjon som gjør at huden vil se og føles strammere. 

Collagen binder vann og fukter huden. Den er et stort molekyl, men får hjelp av støtteingredienser til å komme ned til dypere hudlag.  Collagen serien er utmerket ved bruk av microneedling behandlinger hvor den får penetrert enda dypere i huden, og gitt en boost til collagen-produksjon.

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår fra før, og er en viktig grunnsubstans for bindevevet i huden vår. Den har en unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå på, ved at den kan holde på opptil 1000 ganger sin egen vekt med vann.

Shea butter er et plante lipid , hentet fra karite treet. Den virker beroligende og fuktighetsgivende, samt at det er en rik kilde til antioksidanter.

Q10 er et naturlig stoff man finner i kroppens celler og virker som en vitaminbooster. Den styrker cellemembranen og beskytter mot UV stråler.

Kosmetikk er avhengig av konserveringsmiddel som gjør at de får lenger holdbarhet. I Dina Bellè brukes D-Vitamin  og Phenoxyethanol. Sistnevnte finnes naturlig i blant annet grønn-tè og grapefrukt for å gjøre at de holder seg sunne og fri for skadelige bakterier.