Hydrojellymask er en ny generasjon peel-of masker. Maskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger. Masken skaper en vakumlignende forsegling, slik at næringsstoffene lettere trenger inn og dypere ned i huden. Effekten er umiddelbar, da masken er nærende og beroligende, samt revitaliserende og gir en naturlig glød. 

Ved behandling vil det velges maske etter hva som passer best for din hud og dine ønsker. Behandlingen inneholder hudanalyse, rens, enzym peel, konsentrert serum fra ampulle, maske, toner, krem og SPF.

PRIS: 1000,-

Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger som f.eks LED-lysterapi og microneedling.

ANTIOKSIDANT GOJI

Organisk goji og granateple inneholder en høy mengde C vitamin og er kraftige antioksidanter, som er kjent for å lysne, virke oppstrammende og beskytte huden mot miljøforurensninger.

Nøkkelord: antioksidant, slapp hud, fine linjer, ujevn hudtone og tørrhet.

SUPER GREENS STRENGTH

Denne masken er full av vitaminer som hjelper til med å gjenopprette hudens pH og håndtere tørr hud ved å balansere olje- og vannfordelingen. Organisk grønnkål, spinat, spirulina og acerola bidrar til å minimere utbrudd og mørke ringer, og gir en strålende hudtone.

Nøkkelord: slapp hud, tørrhet, mørke ringer, akne og sensitiv hud.

ILLUMINATING ORANGE

Maske med sitronsyre og Glutathione som sammen bekjemper matt hud, mørke flekker og misfarging. 

Nøkkelord: lysnende, pigment, matt hud.

PURE HIMALAYAN WHITE TEA

Denne masken passer godt for akne utsatt hud. Den er antibakteriell og antiinflammatorisk, og virker derfor beroligende for huden. Katekiner i hvit te hjelper huden med å kvitte seg med giftstoffer som bidrar til ulike hudproblemer som akne, linjer og ujevn hudtone.

Nøkkelord: følsom hud, rødhet, eksem, rosacea, akne, slapp hud.

VAMPIRE INFUSION

Inneholder melkesyre som øker hudens regenerering av kollagen og elastin, som gir en gradvis økning av hudtykkelse, samt en mykere og fastere hud.

Nøkkelord: slapp hud, fine linjer og rynker.

BETA – CAROTENE FLORAL

Organisk Calendula beroliger irritert hud og annen forurensning. Retinol (vitamin A) fremskynder cellefornyelsen, produserer kollagen og reduserer porer. Ceramider fra planter beskytter og beroliger huden.

Nøkkelord: slapp hud, ujevnheter, fine linjer og rynker, rødhet og eksem.

AUSTRALIAN SHEEP PLACENTA

Ettersom morkakeproteinet absorberes i hudcellene, trigges cellene til å etterligne det nyere og friskere kollagenet, som resulterer i langsiktige fordeler og ungdommelig hud.

Nøkkelord: elastisitet, fine linjer og rynker, slapp hud.