Microneedling er en behandling hvor man kontrollert påfører huden skade, ved bruk av tynne nåler, slik at den setter i gang de naturlige prosessene for å reparere seg selv. Dette stimulerer fibroblastene til økt produksjon av kollagen og elastin, og vil gi en generell hudforbedring. 

Behandlingen kan utføres på stort sett hele kroppen hvor en måtte ønske hudforbedring, men det er vanligst å behandle ansikt, hals og decolette. Smerte eller ubehag under behandlingen er vanlig, individuelt og avhengig av hvilke områder og indikasjon for behandlingen. Bedøvelseskrem vil da hjelpe! Nedetid i form av av å føle seg solbrent, rødhet og senere tørrhet og flassing avhenger også av hvor dypt en behandler området. Man må unngå direkte sol de første 24 timene etter behandling, unngå hard fysisk aktivitet og sminke samme dag.

Microneedling kan bidra til oppstramming av hud, forbedring av pigmenteringer, rosacea, akne og akne arr, fine linjer og rynker, forminske store porer, forbedring av kirurgiske arr, brannskader og strekkmerker, gi jevnere hudtone og glød.

Passer ikke for: gravide og ammede, tidligere historie med elveblest, dårlig immunsystem, diabetes, herpes, pustuløs eller noduløs rosacea, blodfortynnende medisiner, filler eller toxin behandling siste 14 dager, keloide arr, føflekker eller andre hudlesjoner.

Hvor mange behandlinger som er nødvendig vil være veldig individuelt da mange faktorer spiller inn og hva man behandler, men 4-8 behandlinger med 2-8 ukers pause er vanlig. Man vil som regel se en forbedring allerede etter første behandling, og hudens tilstand vil fortsette å forbedres i opptil et år etter avsluttet behandling.

I alle behandlingene inngår rens og hudanalyse for å sikre at du får rett behandling til din hudtype og tilstand! Vi setter sammen et behandlingsopplegg etter dine behov og ønsker. Kombinasjonsbehandlinger med kjemisk peel og andre serum avtales individuelt. 

Priseksempler:

Microneedling ansikt m/hyaluronsyre                    1000,-

Microneedling hals m/hyaluronsyre.                        700,-

Microneedling ansikt + hals m/hyaluronsyre        1500,-

Valgfritt ekstra:

Fuktmaske      100,-

LED lys            200,-