Ved å benytte nettsiden brahud.no aksepterer du at Bra Hud AS behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger. Disse personvernvilkårene beskriver personopplysninger som samles inn eller behandles når du bruker Bra Hud AS sine nettsider. Personvernvilkårene beskriver også hvordan dine personopplysninger brukes, deles og beskyttes, valgene du har angående dine personopplysninger, og hvordan du kan kontakte oss.

Hva er personvernsopplysninger?

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

Hvilke opplysninger samler vi inn og når?

Vi ber deg om konkrete personopplysninger for å forsyne deg med produktene eller tjenestene du ber om. Disse personopplysningene inkluderer:

Kontaktinformasjon som navn, e-post, telefonnummer og levering- og fakturaadresse.
Opplysninger når du oppretter «Min konto», som navn, telefonnummer, emailadresse, fødselsdato, kjøpshistorik etc. Informasjon du oppgir via kundeservice.
Betaling og kredittkortinformasjon i forbindelse med kjøp på nettsiden. Informasjon via cookies.
Personlige preferanser inkludert din ønskeliste samt preferanser angående markedsføring og informasjonskapsler. Opplysninger om hvilke sider du besøker.

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til følgende formål som: Opprette og håndtere din personlige brukerkonto. Behandling av bestillinger og returer. Sende informasjon om forsendelser. Kunne kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg. Gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss.

Når du bruker vår nettside, blir dine data automatisk samlet inn fra din enhet eller nettleser. Denne dataen inkluderer informasjonskapsler, IP-adresser, samt data som identifiserer din nettleser. Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden.

Når du foretar et kjøp, bruker vi denne informasjonen til f.eks regnskap, lagerføring etc.

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Bra Hud AS deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor kundeservice, analyse/statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss.

Når du samtykker vil vi sende deg markedsføringskommunikasjon og nyheter vedrørende våre produkter, tjenester, arrangementer og andre tilbud. Du kan melde deg av /admiknisterer dine samtykker til enhver tid etter at du har samtykket ved å logge inn og besøke «Mine sider» på nettsiden.  

Bra Hud AS er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. Registrering av reservasjoner rettes til Kundeservice. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.